Thursday, May 28, 2015

Verkosta virtaa! suunnitteluryhmä kokoontuu ensimmäistä kertaaVerkosta virtaa! -hankkeen suunnitteluryhmään kuuluu neljä henkilöä. Suunnitteluryhmän jäsenet ovat ne henkilöt, jotka vastaavat projektin käytännön toteuttamisesta. Eläkkeensaajien Keskusliiton (EKL ry) Verkosta virtaa! -hankkeen työntekijöiden Margitin ja Riikan lisäksi suunnitteluryhmään kuuluvat Työväen Sivistysliiton (TSL) koulutuspäällikkö Raimo ja tietoyhteiskuntakouluttaja Jouni.

Koko suunnitteluryhmä tapasi toisensa ensimmäistä kertaa huhtikuun lopulla. Suunnittelimme yhdessä pilottikoulutuksen sisältöä ja keskustelimme hankkeen laitehankinnoista sekä vertaisohjaajiksi haluaville etukäteen lähetettävästä tasokyselystä.


Pilottikoulutus on ensimmäinen Verkosta virtaa! -hankkeen vertaisohjaajakoulutus. Se järjestetään Huhmarin Lomakeskuksessa toukokuussa 2015. Pilottikoulutus kestää kaksi päivää. Siihen osallistuu noin 30 Verkosta virtaa! -hankeen vertaisohjaajaksi haluavaa eläkkeensaajaa.
Suunnittelimme, että pilottikoulutuksessa käydään läpi eri laitteet ja niiden erot ja miten yhteydet saadaan toimimaan. Tableteille varataan oma hetki, kuten myös omien laitteiden käytölle. Myös digitaaliset kamerat ja kuvien siirto laitteisiin kuuluvat koulutusohjelmaan.


Kuva: Merihakalaisen gallerian näyteikkuna / Riikka Aminoff

No comments:

Post a Comment