Thursday, May 28, 2015

Verkosta virtaa! pyytää tarjouspyyntöjä laitteista ja mainoslahjoista

Uuden projektin alkaessa on runsaasti asioita hoidettavana samanaikaisesti!

Käyntikortteja, risteilyohjelmaa, pilottikoulutuksen yöpymisiä ja junamatkoja! Tänään Verkosta virtaa! -hankkeen työntekijät päättivät käyntikorttien tyylistä ja sisällöstä ja saivat työn eteenpäin taittajalle. Mietimme myös tulevaa, marraskuista risteilyä; kuinka esittelemme Verkosta virtaa! -hanketta risteilijöille, minkälaista ohjelmaa tarjoamme heille ja minkälaisia tiloja tarvitsemme. Lisäksi järjestimme käytännön asioita liittyen 20.–21.5.2015 järjestettävään pilottikoulutukseen Lomakeskus Huhmarissa.


Logotuotteita ja tekniikkaa! Vertaisohjaajat saavat joululahjaksi logotuotteen. Tänään päätimme mitä tuotteita tilaamme ja laitoimme tarjouspyynnöt mainoslahjoista kolmeen eri yritykseen. Ennen tarjouspyynnön tekemistä olimme keskustelleet verkoston jäsenten ja yhteistyökumppaneiden kanssa siitä, minkälaisista tuotteista heidän ikääntyneet tietokoneen käyttäjät ovat pitäneet. Tältä pohjalta päädyimme pyytämään tarjoukset viidestä eri logollisesta tuotteesta. Tuotteet ovat lisälaturi kännykälle, kosketusnäyttökynä, mikrokuitu-puhdistusliina, muistitikku ja lisäksi muovitaskukansio, johon vertaisohjaajat voivat kerätä koulutusmateriaaleja.


Lisäksi pyysimme vertaisohjaajakoulutuksissa tarvittavasta tietotekniikasta tarjouksia neljästä eri yrityksestä. Koulutuksissa tarvitaan mm. kolme erilaista tablettia käyttöjärjestelmän mukaan (iOs, Android ja Windows). Mitkä laitteet ovat koulutukseen sopivimmat, oli yhteistyökumppanimme Työväen Sivistysliiton kouluttaja miettinyt etukäteen.


Kuva: Merihakalaisen gallerian näyteikkuna / Riikka Aminoff

No comments:

Post a Comment